PORTUGALCI NE BODO VERJELI - PUROVIĆ IN DR. TASIĆ
ČUDODELNI ROKI DR. TASIĆA

Po pičlih treh dneh terapij v Novem sadu Milan Purović ne potrebuje več opornice
»Iz Portugalske sem prišel z opornico na nogi, že najmanjši gib mi je povzročal neznosne bolečine, po samo štirih terapijah pri dr. Tasiću pa lahko popolnoma brez bolečin prepognem koleno, opornice pa sploh ne potrebujem več,« pravi Purović. Nekdanji strelec Crvene Zvezde, sedaj pa član Sportinga iz Lizbone, Milan Purović, trenutno preživlja najtežje obdobje v svoji športni karieri. Zaradi poškodb notranjih kolenskih vezi so klubski zdravniki napovedali, da se bo moral za precej dolgo obdobje posloviti od nogometnih zelenic. Toda zdi se, da je Purović na pravi poti in da bo premagal črnoglede napovedi klubskih zdravnikov. Pred tremi dnevi je prišel v Novi sad k priznanemu zdravniku tradicionalne medicine, dr. Jovanu Tasiću, rezultati terapij pa so več kot vidni.

»To je res čudež! Iz Portugalske sem prišel z opornico na nogi, že najmanjši gib mi je povzročal neznosne bolečine, po samo štirih terapijah pri dr. Tasiću pa lahko popolnoma brez bolečin prepognem koleno, opornice pa sploh ne potrebujem več,« navdušeno pripoveduje Purović in dodaja, da je k dr. Tasiću prišel po priporočilu prijatelja.

»Milan ima poškodbo, ki je med nogometaši zelo pogosta. Zaradi nje morajo dolgo počivati, proces okrevanja pa je zelo kompleksen. Pri terapijah uporabljam različne prijeme tradicionalne medicine, ki v sodelovanju z uradno medicino več kot petdesetkratno skrajšajo dobo okrevanja,« pravi dr. Tasić. Purović se je vrnil na Portugalsko v prepričanju, da bodo klubski zdravniki šokirani zaradi njegovega okrevanja v pičlih treh dneh.

»Sporting ima kar nekaj igralcev z podobnimi poškodbami in če bi bil dr. Tasić njihov zdravnik, bi ga verjetno plačevali v zlatu. Prepričan sem, da bodo v klubu, ko bodo videli rezultate Tasićevega dela, poskušali navezati stike z njim za morebitno sodelovanje.«