Jovan tasić, bioenergetik iz novega sada, nadaljuje
z zdravljenjem 'odpisanih' bolnikov
Zdravje je edini dokaz

Tam, kjer uradna medicina ni mogla več pomagati pri zdravljenju, je nastopila božja energija, ki jo tasić prenaša s 'čudodelnima' rokama. »Nikoli ne odklanjam sodelovanja z medicinskimi ustanovami; bolniki imajo izvide pred in po zdravljenju z bioenergijo,« sporoča zdravnik tradicionalne medicine. Zdravje je edini dokaz uspešnega zdravljenja Iz rok Jovana Tasića vre 'božja energija', ki je pomagala tisočim nesrečnih in odpisanih.
Redko govori o delu svojih kolegov. Namesto tega ponuja dokaze o uspešnem zdravljenju tistih, ki jih je uradna medicina že odpisala. Vsem le ni mogel pomagati, je pa veliko takih, ki jih je ozdravil celo najtežjih bolezni. Vse hrani v dokumentaciji, v kateri so tudi uradni medicinski izvidi.

STALNO PREVERJANJE
»Nikoli nisem odklanjal sodelovanja z uradno medicino. Nasprotno, od svojih bolnikov zahtevam izvide pred in po zdravljenju z bioenergijo. Edino tako smo lahko prepričani v uspeh zdravljenja. Lahko ugotovimo, da je tumor izginil, da mioma ni več, da ni več migren ali pa da nekdo bolje vidi in sliši,« pojasnjuje Tasić.

Ta bioenergetik je vedno pripravljen javno pokazati način svojega dela, po potrebi tudi pred TV kamerami. Velikokrat so bolniki prišli v televizijski studio, kjer jih je zdravil pred kamerami. Veliki dobrotnik Tasić je pred kratkim pričel sprejemati bolnike v novi ordinaciji (Branka Ćopića 1, tel 021-6400 970), kjer bo pomagal vsem, ki bodo prišli na zdravljenje z bioenergijo. Število tistih, ki jim je pomagal, raste iz dneva v dan. Mali Miloš Stojaković vidi zahvaljujoč Tasićevima rokama in 'božji bioenergiji' , paralizirani Nenad Fajka se je postavil na lastne noge , Radmila Milosavljević iz Male Ivanče pa je shodila po petnajstih letih ležanja v postelji.
Na temeljih Radmiline izpovedi in izpovedi številnih drugih bolnikov je režiser Miša Belegišanin posnel film z naslovom 'Valček upanja'. »Za bolnike upanje vedno obstaja. Kar zadeva mene, dajem zadnje delčke moči, da bi bolnim pomagal z bioenergijo,« pravi naš sogovornik. »Nobenega razloga ni, da bi skrival način svojega dela, kot to počnejo nekateri. Kar delam, lahko pokažem pred TV kamerami ali pa pred zdravniki uradne medicine. Moje terapije so javne, delam pred bolniki.«

NESEBIČNA POMOČ
Otroci iz Otroške vasi v Sremski Kamenici so še posebej hvaležni Jovanu Tasiću. Zdravil jih je in pozdravil, potem pa je dobil največje priznanje. To je ključ otroške vasi. Poleg tega jim je dr. Tasić pomagal tudi z denarnimi prispevki in jim prinašal darila. Pravi, da bo jeseni ponovno pomagal.»Tak sem,« skromno pravi.
Ko je iz Krajine prišel val beguncev, jim je ponudil svoj dom. Pri njem je petčlanska družina Dorić iz Benkovca. Postali so dobri prijatelji, do prvih dni avgusta pa se niso niti poznali. Številni bolniki poiščejo rešitev in ozdravitev pri zdravniku tradicionalne medicine dr. Tasiću, on pa je zdravil mnoge znane osebnosti, ki so svoje težave želeli rešiti z bioenergijo. Uspelo jim je.

»Moj cilj je, da pomagam vsakomur in da pozdravim najtežje bolezni. Če bolnik želi, se posvetujem tudi s predstavniki uradne medicine. To me ne moti, celo nasprotno. Z preiskavami, ki jih ljudje opravijo v medicinskih ustanovah pred in po zdravljenju pri meni, lažje potrdimo uspeh zdravljenja,« sporoča Tasić.
Z bioenergijo je Tasić pozdravil tudi mnoge športnike. Ti so na tekmovanjih dobili zlate medalje, Tasić pa si je pridobil njihovo zaupanje za nadaljnje zdravljenje.
Prav tako kot zaupanje številnih bolnikov, ki verjamejo, da jim njegove terapije pomagajo. Pri zdravljenju z bioenergijo so namreč pomembni le rezultati.
On pa jih ima …
M. Stefanović