Po desetih letih dela v Novem Sadu in izkušenj pri zdravljenju več kot sto tisoč bolnih ljudi, ki so bili v njegovi ordinaciji, se je najbolj znani jugoslovanski in eden od najbolj znanih evropskih bioenergetikov, dr. Jovan Tasić, odzval številnim pozivom svojih pacientov z vsega sveta in organiziral predstavitev svoje knjige 'Božja skrb v rokah, ki zdravijo', ki je prevedena v madžarščino.

Promocija je potekala v poslovnem klubu budimpeštanskega hotela 'Rubin', navzoči pa so bili številni novinarji iz različnih medijskih hiš. Med njimi so bili tudi novinarji madžarske televizijske hiše RTL, ki so promociji namenili 30-minutno oddajo v najbolj gledanem programskem času. Navzoči so bili tudi zdravniki uradne medicine in številni ozdravljeni bolniki iz tujine, ki so pripovedovali o svojih izkušnjah med zdravljenjem v Novem Sadu.
V Budimpešti se kar nekaj ljudi ukvarja s tradicionalnimi oblikami zdravljenja, imajo pa tudi Fakulteto za naravno medicino. Toda do zdaj ni imel nihče tako dobrih rezultatov pri zdravljenju težkih bolezni kot dr. Tasić. Zdravniki in novinarji iz Budimpešte so se prvič srečali z nekom s tega področja. Prikazali so jim primer

malega Miloša Stojakovića, ki se je rodil slep z nerazvitimi očesnimi živci in ki je spregledal po terapijah pri dr. Tasiću. Danes mali Miloš redno hodi v drugi razred osnovne šole v Novem Sadu. Predstavili so tudi primer Milana Grujičića iz Banja Luke, o katerem so naši in tuji mediji veliko pisali. Bolehal je za epilepsijo in ni govoril do 12. leta. Danes govori, poje in piše.
Zdravniki iz Budimpešte in dr. Tasić so si bili edini, da najboljše rezultate pri zdravljenju lahko dosežemo s sodelovanjem uradne medicine in tradicionalnih oblik zdravljenja, kar je temu dogodku dalo še posebno vrednost.

Da je bila predstavitev knjige zelo uspešna, potrjujejo tudi novinarski prispevki , objavljeni v najbolj branih madžarskih časopisih: 'Maj napa', 'Maj lapa', 'Blika' in drugih. Tasića so poimenovali 'Vojvodinski zdravnik čudež', rezultate njegovega dela pa so označili za senzacijo, še posebej ko so ugotovili, da je ozdravil bolezni, pri katerih uradna medicina ni mogla več pomagati (epilepsija, cerebralna paraliza, sladkorna bolezen, miomi, ciste …).