Zanimivo je, da med predstavitvijo knjige v središču pozornosti ni bil dr. Tasić, temveč njegovi pacienti. Med njimi je Veronika Lukač iz Temerina, ki je imela leta 1985 prometno nesrečo. V nesreči je bila njena noga tako hudo poškodovana, da so jo morali amputirati po kolenom. »Ni tako hudo, če izgubiš nogo, huje je, če izgubiš voljo do življenja, kar se je zgodilo prav meni,« pripoveduje Veronika Lukač. »Imela sem to smolo, da sem se po nesreči okužila z neko bakterijo, ki je uradna medicina še ne zna zdraviti. Zaradi tega so mi morali leta 1995 ponovno amputirati del noge, toda rana se niti po šestih mesecih ni zacelila. Zdravniki so poskušali z zdravljenjem v hiperbarični celici na Banjici, toda tudi to je bilo neuspešno. Nato so mi povedali rešitev – amputacija cele noge. Iskreno so mi povedali, da mi tudi amputacija cele noge ne zagotavlja preživetja, ker se telo ne more več boriti proti bakteriji. Toda tik pred dogovorjeno amputacijo cele noge, to je bilo v začetku l. 1988, sem slišala za dr. Tasića. S precejšnjim nezaupanjem sem se odpravila k njemu v Novi Sad.

V pičlih osmih dneh se je zgodil čudež. Z terapijami sem pričela v ponedeljek, že naslednjo sredo pa se je rana popolnoma zacelila! Po trinajstih letih pekla sem odvrgla bergle in začela hoditi s pomočjo proteze. Danes sama obdelujem vrt, vozim traktor in avto, ki je simbol mojega ponovnega rojstva.

PISMO IZ NEW YORKA
Zanimivo je, da tuji zdravniki uradne medicine veliko bolj verjamejo v moč tradicionalne medicine in v bioenergijo kot pa domači zdravniki, s katerimi dr. Tasić sodeluje. Vsi bolniki, ki se pri njem zdravijo, pred terapijo prinesejo izvide naših zdravstvenih ustanov in po terapiji pri dr. Tasiću ponovno obiščejo svojega zdravnika. Iz New Yorka se je dr. Tasiću, potem ko je pomagal njenemu pacientu, dvanajstletnemu Oliverju Vidakoviću, ki je hrvaškega rodu, oglasila profesorica Jacqueline L. Putting. Oliver boleha za avtizmom, po terapijah pri dr. Tasiću pa je spregovoril in hodi v tamkajšnjo posebno šolo. Ameriška zdravnica se je po tem začela redno dopisovati z dr. Tasićem in začela spremljati rezultate njegovega dela, ki so objavljeni na njegovi spletni strani Večkrat se je tudi posvetovala z njim. Podobno je bilo tudi z drugimi zdravniki po svetu, od Manchestra in Dunaja prek Švedske do Avstralije.Vsi želijo predstavitev Tasićevega dela v svojem okolju, kajti bolezen in radost ne poznata znanstvenih in zemljepisnih meja. *dr. Tasić je do zdaj napisal dve knjigi: 'Pozdravil sem odpisane' in 'Odpisani ponovno hodijo', ki sta izšli v srbščini. Objavil je tudi knjigo 'Božja skrb v rokah, ki zdravita' v madžarščini. Vse knjige so dragoceni dokumenti, v katerih so objavljeni rezultati zdravljenja, ki so jih potrdili in preverili v uradnih zdravstvenih ustanovah.

*Na predstavitvi knjige v poslovnem centru hotela 'Rubin' so zdravniki z univerze v Budimpešti uradno imenovali dr. Tasića za predavatelja narodne medicine v Budimpešti. Tako bo dr. Tasić na tej fakulteti od 1. oktobra predaval določene teme pri predmetu narodna medicina. Med temami bo tudi 'mentalna higiena v ozki povezavi s človeškim, psihičnim in fizičnim zdravjem'. Poleg tega bo dr. Tasić v Budimpešti jeseni odprl ordinacijo za tuje paciente.